Hae tästä blogista

perjantai 22. helmikuuta 2019


https://yle.fi/uutiset/3-10659245

Lastenpsykiatrian professori varoittaa menemästä liian pitkälle sukupuolineutraaliudessa: “Jos sukupuolten erot häivytetään, voi tulla vahinkoa”


Suomessa voivotellaan syntyvyyden määrän laskua, mutta päättäjät voisivat katsoa peiliin mistä moinen mahtaa johtua... ?

- Lapsiperheitä on kohdeltu jo usean hallituksen aikana siten kuin      lasten saattaminen maailmaan olisi jotenkin yhteiskunnalle             suoranainen rasite. ?
 Päivähoito-oikeutta on rajoitettu, hoitovapaa on tehty niin   kannattamattomaksi, että sen varassa ei kertakaikkiaan tule   toimeen.
- Oma äiti, joka olisi pienen lapsen paras hoitaja ajetaan     puoliväkisin voitelemaan talouskasvun rattaita. !
- Perhepäivähoitajia ei saada enää vaikka kunnat hakevat heitä   jatkuvasti kyseiseen työhön. Syykin on selvä ja se on työstä   maksettava korvaus. !
- Lasten sairastelu ajaa vanhempia hakeutumaan yhä kalliimpien   yksityislääkärien vastaanotolle, koska päivystystä ei joko ole tai   jonot ovat niin pitkiä, että on pakko lapsen terveyden vuoksi   mennä muualle. Jolla ei siihen ole varaa, joutuu istuskelemaan   tuskaisen lapsen kanssa vastaanotoilla vuoroaan odotellen.
 Pitää olla todellinen arjen sankari, joka pystyy tähän. ?
- Sitten aikanaan tulee lasten koulun käynti eteen. Yhä suurenevat   luokkakoot eivät anna kaikille oppimis mahdollisuutta, vaikka   sellainen oikein perustuslaissa sanotaan. ?
- Valtaan pyrkivät "kansan ystävät" "jokaisen kaverit" lupailevat   kaikkea mahdollista, mutta mikään ei tule muuttumaan.

- Sukupuolineutraali laki meni muutama vuosi sitten eduskunnassa    heittäen läpi, kun setan ja vihervasemmiston lobbaus oli             äänekkäämpää kuin perinteisten arvojen kannattajien. ?
- Viimeinen pisara on nyt tämä "tasa-arvon" ja "sukupuolitietoinen    opetus" joka on jostain ruotsin mallista temmattu sekoittamaan     loputkin perinteisistä arvoista. ?

- Tulevaisuudesta voi ennustaa syntyvyyden yhä laskevan, koska     lapset opetetaan jo päiväkoti-iässä homostelemaan ja perinteinen   tyttö ja poika-käsite hämärretään ihan aivopesun voimalla. ?

- Luonnoton on luonnotonta, sille ei voi mitään. !
  Koska miehet ovat synnyttäneet. ? ei koskaan ja sellaista ihmettä     ei tulekaan, siitä voimme olla varmoja. !

- Jumala loi miehen ja naisen ja sanoi: "lisääntykää ja täyttäkää   maa"  
- Se elämisen malli, jota nyt yritetään ajaa kaikella valheen   voimalla päälle, on tuomittu jo ajat sitten tuhoon. !

Tiedote löytyy tästä:

Room. kirje 1. jakeet 16-32
 16

Sillä minä en häpeä evankeliumia; sillä se on Jumalan voima, itsekullekin uskovalle pelastukseksi, juutalaiselle ensin, sitten myös kreikkalaiselle. 17
Sillä siinä Jumalan vanhurskaus ilmestyy uskosta uskoon, niinkuin kirjoitettu on: "Vanhurskas on elävä uskosta".
18



Sillä Jumalan viha ilmestyy taivaasta kaikkea ihmisten jumalattomuutta ja vääryyttä vastaan, niiden, jotka pitävät totuutta vääryyden vallassa, 19

sentähden että se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. 20
Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa, 21koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt. 22Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet 23ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi. 24Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, 25nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. 26Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; 27samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. 28Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. 29He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; 30ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, 31vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; 32jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät, ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistä niille, jotka niitä tekevät.

1 kommentti:

Kari Savinen kirjoitti...

Miten Opetushallituksessa kuvitellaan maamme tulevaisuus. ?
Kuka heille antaa ohjeet. ?
Olen tätä asiaa kysynyt useaan kertaan, vastausta saamatta. !