Hae tästä blogista

tiistai 23. huhtikuuta 2019




https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-salainen-muistio-paljastaa-demarit-paasevat-hallitukseen-maahanpyrkijoille-koittaa-kissanpaivat-jopa-rikolliset-saavat-jaada-suomeen/


Salaisen muistion mukaan SDP suunnittelee kokonaisvaltaista uudistusta Suomen maahanmuuttopolitiikkaan. Eilen sunnuntaina 27.5. päivätyn muistion ovat laatineet varatuomari Peter Saramo sekä tasa-arvotutkija Marianne Laxén.

Uutinen on toukokuulta 2018 

SDP:n edustajissa riittää rasisteja..
https://yle.fi/uutiset/3-10752167

https://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=239597

http://pekkahetta1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/250914-rami-adham-ja-suuri-puhallus-sdp-poisti-rikoksen-ilmiantajan-ehdokaslistoiltaan


STT kertoi torstaina, että al-Taee on kommentoinut hyvin kärjekkäästi Lähi-idän tilannetta Facebook-kirjoituksissa vuonna 2014. Hän oli kirjoituksissaan muun muassa vihjaillut, että Israel ja Yhdysvallat ovat kouluttaneet Isis-terroristeja.
- Haluan pyytää anteeksi sitä, että olen rinnastanut Israelin ja Isisin, koska se kommentti on yksiselitteisesti typerä eikä millään tavalla edusta omaa ajatteluani tai arvomaailmaani, al-Taee pahoitteli aiemmin STT:lle.
Tämä herra on Ahtisaaren perustaman CMI:n "asiantuntija" ?

Al-Taee kommentoi aktiivisesti Twitterissä ja Facebook-sivullaan Irakin, muun Lähi-idän sekä välillä myös Suomen yhteiskunnallisia asioita. Hän sanoo olevansa ”maallinen muslimi ja ennen kaikkea suomalaisen oikeusvaltion ihailija”.
??
Muslimi Suomen eduskunnassa... voi olla mahdollista ainoastaan SDP:n riveissä

Eduskuntavaalien jälkeen kurditaustainen, SDP:ssä aiemmin vaikuttanut kansalaisaktivisti Anter Yaşa julkaisi blogissaan kuvakaappauksia al-Taeen vanhoista kirjoituksista Facebookissa. Iltalehden siteeraama Yaşa pitää al-Taeen kirjoituksia Iran-mielisinä ja juutalaisvastaisina.[12][13] Yaşa tunnetaan aiemmin siitä, että hän paljasti mediassa ylistetyn ”lelusalakuljettaja” Rami Adhamin jihadistiyhteydet ja kurdi- ja šiiavastaiset kirjoitukset.[14]
SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!
SDP:n salainen muistio paljastaa: Jos demarit pääsevät hallitukseen, maahanpyrkijöille koittaa kissanpäivät – jopa rikolliset saavat jäädä Suomeen!

Ei kommentteja: