Hae tästä blogista

maanantai 22. huhtikuuta 2019



Miksi samat ihmiset epäilevät ilmastonmuutosta ja vastustavat maahanmuuttoa? Sitä selittää yksi piirre, jonka vuoksi ilmastonmuutoksesta pitäisi puhua eri tavoin

Kirsti M. Jylhä tutkii, millainen poliittinen suuntaus ja maailmankuva voivat johtaa ilmastonmuutoksen epäilyyn.
https://yle.fi/uutiset/3-10748651
Suomen veronmaksajien pakkorahoittama YLE hakee Ruotsista tukea Tukholmassa asuvalta "tutkijalta" Kirsi. M. Jylhältä,   "Jylhä on osa kansainvälistä, psykologian alan tutkimusverkostoa."
Eli nyt on nähtävissä sellainen piirre, että eri maiden kansalaisia yritetään saada psykologian avulla omaksumaan se, että "ilmastonmuutos" on totta ja se on ihmisen aiheuttamaa. ?

Ilmastonmuutoksen puolestapuhujat kertovat satuja siitä, että maahanmuuttajat tulevat eurooppaan sen vuoksi, että eläminen omassa maanosassa (Lähi-itä, afrikka, kaukoitä jne.) kävisi mahdottomaksi. ?
Totuus on kuitenkin jotain muuta, eli heidän lähtömaissa kukaan ei elätä heitä kotiin, mutta esim. Suomi elättää heitä vaatimatta mitään vastapalvelusta elatuksesta. ?

Ne jotka haluavat näitä loiselättejä maahan, ovat myös valmiita hyväksymään "ihmisen aiheuttaman" ilmastonmuutoksen, joka on täyttä potaskaa. ! 
Toivon hartaasti sitä, että vakaan talonpoikaisjärjen omaavat kansalaiset eivät lähde tähän hörhöilyyn mukaan. !



Ei kommentteja: