Hae tästä blogista

lauantai 13. huhtikuuta 2019



Nyt äänestämään jokainen jolla on siihen oikeus ja velvollisuus.

Huomenna 14.4.2019 on viimeinen mahdollisuus käyttää äänioikeuttaan ja vaikuttaa Suomen suunnan muuttumiseen tai sen jatkumiseen samanlaisena kuin se päättyvällä vaalikaudella on jatkunut.

Mikäli äänestetään samat puolueet jatkoon, voimme olla varmoja, että meno jatkuu samanlaisena "kipeiden leikkausten" tiellä.

Eronneen hallituksen vakuuttelut työllisyyden parantumisella, talouskasvun "rajulla" nousulla jne. eivät ole vakuuttaneet kansalaisia, mikäli mielipidemittauksiin on uskominen. !

Samat mietteet tuntuvat olevan melkein kaikilla tapaamillani henkilöillä eri puolilla Suomea, joten muutosta halutaan nyt hartaasti.

Kaikissa hallituspuolueissa on kuulunut sellaisia äänenpainoja jälleen joissa puhutaan nuorten syrjäytymisen ehkäisemisestä, vanhushuollon "kuntoon" laittamisesta, huolesta syntyvyyden laskusta jne. jne. ?
Nämä kaikki olisi voitu laittaa kuntoon jo istuvan hallituksen aikana, miksi tarvittaisiin uusi valtakirja ?

Toinen huolestuttava asia on vihervasemmiston kannatuksen nousu, joka tietäisi sitä, että eläminen Suomi-nimisessä maassa kävisi todella kalliiksi erilaisten "ilmastonmuutokseen" liittyvien haittaverojen nostaessa ruokamenojen ja liikkumiseen liittyvien kustannusten rajuun nousuun. 

Nyt on otettava järki mukaan näissä asioissa joissa maalataan uhkakuvia tulevaisuudessa odotettavien "ilmastonmuutosten" aiheuttamien ongelmien myötä.
Aiheesta löytyy puolueetonta tietoa, mikäli oikeasti haluaa ottaa selvää mikä on totuus ilmaston tilasta. !

Kannattaa miettiä asioita ja selvittää totuuksia, eikä lähteä mukaan medioiden hötkyilyyn....

Ei kommentteja: