Hae tästä blogista

keskiviikko 17. heinäkuuta 2019



EU:n sisäministerit keskustelivat väliaikaista maihinnousua koskevasta järjestelystä Välimerellä

Uudella järjestelyllä pyritään parantamaan nykyistä järjestelmää, jossa komission on haettava halukkaita vastaanottajia maihin nousseille turvapaikanhakijoille alus kerrallaan.
https://yle.fi/uutiset/3-10882897

"– Useat jäsenvaltiot jakavat näkemyksen siitä, että kerta toisensa jälkeen toistuvien tapauskohtaisten toimien sijasta tarvitaan etsintä- ja pelastustoimien jälkeisiä pysyvämpiä järjestelyjä. Jotta tässä onnistuttaisiin, tarvitaan vastuunjakoa ja mahdollisimman monen jäsenvaltion vapaaehtoista osallistumista, totesi sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) sisäministeriön mukaan.
Suomi aikoo jatkaa asian työstämistä."

Miksi ns. "turvapaikanhakijat" joita kutsutaan myös "maahanmuuttajiksi" , ja "siirtolaisiksi" eivät käytä normaaleja reittejä matkustukseen ?
Miksi he mieluimmin maksavat ihmis-salakuljettajille huikeita summia kuin että käyttäisivät huomattavasti halvempia normaaljea matkustusreittejä, reittiliikenne-aluksia jne. ?
Vastaus taitaa olla aika yksinkertainen, heillä ei ole passeja, viisumeita tai mitään muutakaan asiakirjoja.
Heidän henkilöllisyydestä tai taustoistaan ei kukaan ole tietoinen.
Suomen vihervasemmistolainen hallitus sen sijaan pohtii ainoastaan sitä, että millä heidät kaikki saataisiin EU:n alueelle "turvallisesti" elätettäviksi ja tuomaan oman epäilemättä rikollisen elämäntavan kaikkine lieveilmiöineen euroopan alueelle.
Edellinen pääministeri on vastuussa myös Suomeen houkuttelemistaan "turvapaikanhakijoiden" tekemistä rikoksista ja heidän elättämisestä kansalaisten laskuun. !
Kansa ja äänestäjät rankaisivat kepua selkein numeroin ja pudottivat puolueen kannatuksen pienpuolueen tasolle, ja hyvä niin. !
Tämän hallituskauden jälkeen kepu putoaa yhä alemmas siitä syystä, että meni mukaan vihervasemmiston maailmanhalauksella kyllästettyyn valheeseen.

Ei kommentteja: