Hae tästä blogista

tiistai 27. elokuuta 2019



https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tassa-ovat-porvoon-poliisiampumisesta-epaillyt-veljekset-mtv-uutiset-sai-vahvistuksen-miesten-isalta/7526150#gs.z8r5ng


Miksi tällaisia "kuvia" yleensä julkaistaan. ?

Kyseessä ei todellakaan ole "suomalaiset" tai "ruotsalaiset" alkuperäiskansalaiset. ?

Kun katsoo esimerkiksi Expressenin uutissivuja, niin siellä on kymmenittäin murha-, kunniamurha ja raiskausuutisia, ampumiset ovat jokapäiväisiä eri puolilla Ruotsia. !
https://www.expressen.se/tv/nyheter/

Tapahtumia yritetään viranomaisten toimesta selitellä "jengiytymisillä" ym. Totuutta ei uskalleta kertoa, vaan vaan vältellään sitä kaikin mahdollisin keinoin.
Jokainen asioita seuraava on kyllä hyvin perillä siitä ketkä näitä tappoja, murhia, raiskauksia jne. tekevät. ?

Pohjoismaat ja erityisesti Ruotsi on imaissut hirvittävän määrän rikollista ainesta vieraista kulttuureissa, joissa ei oikeastaan asioita osata ratkaista muuten kuin tappamalla ja murhaamalla. !

Pääministeri Rinne paheksuu julkista keskustelua ja yrittää lakaista olemassa olevia ongelmia maton alle.

Pääministeri Antti Rinne (sd.) sanoo, ettei pidä siitä, että maahanmuuttajia ja etnisiä ryhmiä sivuavassa julkisessa keskustelussa vääristellään tietoja.
Rinteeltä kysyttiin SDP:n eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Varkaudessa, millä mielellä hän on seurannut Porvoon poliisiampumisista seurannutta julkista keskustelua, johon esimerkiksi oppositiopuolue perussuomalaisten kansanedustajia on osallistunut.
Rinne kieltäytyi kommentoimasta muista puolueista tulleita kommentteja. Hän kuitenkin korosti faktoissa pitäytymisen tärkeyttä ja sitä, että yhteiskunnan turvallisuus edellyttää sitä, että poliittiset päätöksentekijät käyttävät arvovaltaansa vastuullisesti. 


Kansalaisten pitäisi vaatia päättäjiltä rehellisyyttä, eikä etsiä toisarvoisia syitä tapahtumille. ! 

Ei kommentteja: