Hae tästä blogista

keskiviikko 13. toukokuuta 2020



Tämä kannattaa lukea, mikäli hermot pitävät...

https://vm.fi/kansainvaliset-rahoitusasiat/euroalueen-vakaus/suomen-vastuut

Aiemissa kirjoituksissani totesin jo että on todellakin mahdotonta saada tarkempaa selvyyttä siitä mihin meidän edelliset ja nykyinen hallitus on kansalaiset sitouttaneet ja mitä kaikkea vielä onkaan tulossa. ?

Valistunut arvaus on jo aiemminkin tullut esiin, nimittäin se jossa tämä epäonnistunut valuvikainen kansainliitto romahtaa.
Koronakriisi vain nopeuttaa sitä ja hyvä niin. !

Köyhän osan näytteleminen on suhteellisen helppoa rikkaanakin, mutta rikasta näytteleminen köyhänä paljastuu varsin nopeasti. !

Suomihan on "rikas hyvinvointivaltio" "oikeusvaltio" eikä se suostu ottamaan mitään "armopaloja" esim. EU:lta vaikka niin tekevät meitä paljon rikkaammatkin valtiot.
Suomi on maksanut joskus 300 miljoonan dollarin sotakorvauksetkin, niin eihän sitä nyt "köyhäinapua" voida sallia osaksemme.

Pelastetaan maailma ja sen ilmastokin, avustetaan kaikkea mahdollista, verotetaan omia kansalaisia, elätetään jokainen joka sitä osaa pyytää, kiristetään vyötä, kyllä me pärjäämme, koska olemmehan Suomalaisia. ! 

1 kommentti:

Kari Savinen kirjoitti...

Lisäksi vielä se, että käännetään kylkeä uuninpankolla ja annetaan aasialaisten kerätä marjat, Ukrainalaisten tehdä pelolla "perunan taimien istutukset" ja muut viljelytyöt.
Annetaan Virolaisten rakentaa kaikki mahdolliset rakennukset, virheineen kaikkineen.
Ollaan Suomalaisia. !