Hae tästä blogista

maanantai 15. maaliskuuta 2021



Suomi "saa EU:lta elvytysrahaa"  !!

Tämän päivän uutisissa hehkutettiin sitä kuinka Suomi tulee saamaan EU:n elvytyspaketista rahaa erilaisiin tärkeisiin hankkeisiin.

Ensiksi pitää muistaa se, että Suomi ei "saa" mitään sellaista, jota se ei olisi ensin moninkertaisesti maksanut EU:lle. !

Toinen asia onkin sitten se, että Suomen eduskunta ei ole vielä päättänyt edes koko pakettiin osallistumisesta.

Hallituspuolueet pitävät asiaa jo täysin sovittuna ja lupailevat jo "EU-rahaa" sinne tänne antaen kansalaisille sellaisen käsityksen, jossa hallitus olisi nyt tehnyt jonkin erittäin merkittävän teon Suomen hyväksi. ?

Hallituspuolueiden kaavailemat "elvytysrahat" on suurelta osin merkattu "vihreään siirtymään" jolla saataisiin pelastettua ilmasto. ?

Rahan laittaminen yleensäkin kyseisiin hankkeisiin on verrattavissa anekauppaan, jollaista harjoitettiin ennen Lutherin uskonpuhdistusta.

Suomeksi: sinulta peritään verojen muodossa rahaa "ilmastohankkeisiin" joiden merkitys on laskettavissa promilleissa.

Aina on muistettava se mitä saisimme aikaan sillä 6,6 miljardilla, joka meillä olisi omaa rahaa, ilman sen kierrättämistä EU:n budjetin kautta, jolla reissulla se kutistuu 2,5 kertaisesti.

Nyt on tapahtumassa jälleen "kardinaalimunaus" jolla hyväuskoisten Suomalaisten rahat narrataan etelä-euroopan maiden tulonsiirtopajatsoon pelimerkeiksi.

Ihmetellä tässä saa vain sitä, että miksi ei mikään "tervejärkinen" talousmiesryhmä ota ohjaksia käteen ja tee loppua tästä kuppaamisesta. ? 

Kenen käsissä tämä maa on ?

Luulisi näitä talousviisaita nyt sen verran maastamme löytyvän. ?

Voiko tilanne olla sellainen, jossa vihervasemmiston "talousviisaat" saavat pompottaa kaikki ministeriöt, valtionvarainministeriötä myöten. ? Missä on se paljon puhuttu talonpoikaisjärki. ?

Miten tämä voi hyödyttää Suomea..??

Kuvitteleeko joku, että tämä EU:n kautta takaisin saamat roposet olisivat joatain lahjarahaa. ?

Ei, jokainen Brysselin kautta kierrätetty euro maksaa tässä tapauksessa Suomen veronmaksajille 2,5 kertaisesti !


15.3.2021


Ei kommentteja: