Hae tästä blogista

keskiviikko 28. elokuuta 2019



Kun hallitus korottaa eläkkeitä, nuoret valmistautuisivat leikkaamaan – "Työeläkkeiden ei pitäisi olla omaisuudensuojan piirissä"

Vihreiden nuorten mielestä työeläkkeen kustannuksia pitäisi pienentää "radikaalisti", jotta eläkejärjestelmä olisi reilu tuleville sukupolville.
https://yle.fi/uutiset/3-10928847
"Samalla kun hallitus on korottamassa pienimpiä eläkkeitä, osa hallituspuolueiden nuorisojärjestöistä haluaisi puhua enemmän eläkkeiden leikkaamisesta.
Vihreät nuoret haluaisi leikata työeläkkeitä sukupolvien välisen oikeudenmukaisuuden nimissä. Samaa on väläytetty myös keskustanuorten riveistä(siirryt toiseen palveluun). Demarinuoretkin olisivat valmiita selvittämään asiaa.
Puheet ovat sikäli yllättäviä, että monille poliitikoille jo eläkkeiden leikkaamisesta puhuminen on itsensä jalkaan ampumista. Yksi syy on, että eläkeläiset ovat kaikkein aktiivisimpia äänestäjiä."
Vihreiden nuorisojärjestössä ei olla ilmeisesti huomattu sellaista asiaa, että syntyvyyden raju lasku aiheuttaa sen, että eläkeläisiäkin on tulevaisuudessa paljon vähemmän kuluttamassa eläkerahastoja. ?
Toisaalta vihreiden harjoittama politiikka tähtää samaa sukupuolta olevien parien suosimiseen, joka ei tunnetusti nosta syntyvyyttä. !
Kehoittaisin vihreitä olemaan kiitollisia heteroille, aivan siitä yksinkertaisesta syystä, että ovat yleensä olemassa. !
https://www.vaestoliitto.fi/@Bin/9380244/Syntyneet%20ja%20TFR%201980-2018.jpeg

Ei kommentteja: